Marleen Staal
Marleen Staal Mama 18 feb 2019

Meepraten op het Mamaforum: “Mijn nieuwe relatie wil toch ineens wel kinderen”

Oma weet raad? Nee, voor vragen over het moederschap weet maar één iemand wat je het beste kan doen en dat is – precies – een andere moeder. Gelukkig krioelt het van de ervaringsdeskundigen op ons Mamaforum. Deel je vragen, geef advies aan andere moeders en help elkaar de jungle van het moederschap door.

Je hebt een stel prachtige kinderen, gaat scheiden en komt een nieuwe liefde tegen. Het leek in het begin heel makkelijk: hij wil geen kinderen van zichzelf, jij hebt ze al dus iedereen is tevreden. Totdat je nieuwe partner toch ineens wel graag kinderen wil. Wat doe je dan, als zijn “eierstokken” beginnen te rammelen?

Tweede leg

Dat is een situatie waar deze moeder heel erg over twijfelt en haar gedachten deelt op het Mamaforum.  “Ik mama van 34 en ik heb al 2 kinderen. Eén van 13 en eentje van 11. Ik ben nu 3,5 jaar gescheiden en heb een nieuwe relatie sinds 2,5 jaar. Hij heeft zelf geen kinderen en heeft ze ook nooit zelf gewild.”

Een plotselinge verandering waar deze moeder zich geen raad mee weet. Want ‘een tweede leg’ ziet ze best zitten, maar toch weet ze ook nog niet helemaal zeker.

” Maar nu kriebelt het bij hem. Hij is nu 40 jaar en ineens rammelen zijn “eierstokken” voor een kindje van zichzelf. Mijn hart is er groot genoeg voor, maar twijfel. Wie herkent dit?”

Wat vind jij?

Hoe denk jij hierover? Deel jouw mening onder het topic op het Mamaforum en misschien lees jij binnenkort jouw reactie hier op Mama en Zo terug.

Struggle je zelf ook met moeilijke momenten tijdens het moederschap? Vraag andere moeders om advies en plaats je verhaal op het Mamaforum. Open heel simpel een topic en wie weet delen we jouw kwestie hierop Mama Enzo.

Deze moeder wil ook graag voor een derde keer zwanger worden, maar is de veertig inmiddels gepasseerd. Dus twijfelt ze.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meepraten op het Mamaforum: “Mijn nieuwe relatie wil toch ineens wel kinderen”
Sluiten