Redactie
Redactie Mama 7 jun 2018

Mannen over seks: 7x dít willen ze graag

Je seksleven goed en spicy houden, kan wat lastig zijn met kleine kinderen. En eh, ja: waar verlangen mannen eigenlijk naar tussen de lakens? Wonder no more: zeven mannen geven tips aan vrouwen voor tijdens de seks. 

Doe er je voordeel mee!

1. Wees eerlijk en zég wat je lekker vindt 

“Mannen willen dat jij ze in de slaapkamer vertelt wat je wilt. Het windt ze enorm op om jou te horen zeggen wat je lekker vindt. Dat maakt het voor hen makkelijker om jou te verwennen. Mannen willen je sexy laten voelen, en dat doen ze door jou te geven wat je wilt.”

2. Durf een beetje gek te doen 

“Speelsheid werkt in op het oerinstinct van mannen. Pak 'm vast, bijt zachtjes in z'n oor: dat vindt 'ie enorm opwindend. Die kleine, subtiele dingen maken hem wild. Wees dus niet bang om te onderzoeken waar 'ie op kickt.”

3. Laat alle remmen los

“Go with the flow. Wees avontuurlijk en spontaan. Wil hij je naar links schuiven? Schuif dan naar links. Wil jij bovenop? Kruip dan bovenop hem. En stop vooral niet als jullie op de grond belanden. Als je te veel nadenkt over wat jullie doen, doet dat jullie sekspartij geen goed.”

Tip: 4x de lekkerste seksstandjes tijdens je zwangerschap

4. Take control

“Dames, voor jullie is het vast heerlijk om te liggen en niks te doen, maar mannen vinden het juist geweldig als een vrouw de leiding neemt. Laat zien dat jij ook geniet, door initiatief te nemen en iets anders dan standje missionaris aan te nemen. Doe je best, help hem om jou klaar te laten komen. En eh, wees niet bang om hem alsnog te vertellen wat je wilt, ook al heb jij de leiding.”

5. Geef vaker een pijpbeurt 

“Misschien wel het belangrijkste dat mannen van een vrouw verlangen in bed: blowjobs. Het liefst een voor en een na de seks.”

6. Kleed je sexy aan (of uit) 

“Wees niet bang om je favoriete lingerie aan te trekken, of een rollenspel te doen. Seks is geen moetje: het gaat erom dat je nieuwe dingen probeert en de spanning en opwinding levend houdt.”

7. Wees trots op je lichaam

“Want daar heb je alle reden voor! Mannen adoreren iedere ronding van je lichaam, en dat zou jij ook moeten doen. Seks en de liefde bedrijven gaat niet alleen om uiterlijk, dus geen paniek als er bijvoorbeeld onflatterend licht is. Mannen voelen het aan als jij je niet op je gemak voelt of te veel nadenkt. Geniet van het moment!” 

Ook interessant: Dit vertelt niemand over seks na de bevalling

Bron: Elite Daily

Reageer op artikel:
Mannen over seks: 7x dít willen ze graag
Sluiten