Redactie
Redactie Mama nieuws 11 jun 2018

Moeder ‘krijgt’ tweelingenkar voor boodschappen

Je kunt je vast wel voorstellen dat boodschappen doen met een tweeling een hele onderneming is. Daisy Bosch, moeder van Xam en Zoë, vroeg daarom aan de bedrijfsleider van haar plaatselijke Jumbo of hij geen tweelingenkar kon regelen.

Tweelingenkar

Helemaal in haar nopjes plaatste Daisy op de Facebook-pagina van Jumbo Lochan Glanerburg een foto van haar tweeling in de speciale boodschappenkar. “Hallo jumbo! Fijn dat de aangevraagde tweeling kar binnen is, dit maakt het een stuk makkelijker, bedankt!”, schrijft ze bij de foto.

Populair

Niet alleen ouders met tweelingen –  ook ouders met meerdere kinderen – zien zo'n kar ook wel zitten. “Kunnen ze niet een aantal van die karren niet in elke Jumbo winkel neerzetten? Is ook erg handig met 2 kleine kinderen van verschillende leeftijden”, merkt een moeder op. En er blijkt niet alleen behoefte te zijn aan tweelingenkarren… “Wat leuk, kan ik misschien een drieling kar aanvragen? Ik denk dat mijn kleintjes en ik dit over een paar maanden heel erg zullen waarderen”, reageert een moeder met een drieling. Daisy's bericht is tot nu toe al 30.000 keer geliket en ruim 350 keer gedeeld.  

Bron: Facebook Jumbo Lochan Glanerburg

Reageer op artikel:
Moeder ‘krijgt’ tweelingenkar voor boodschappen
Sluiten