Redactie
Redactie Baby nieuws 7 jun 2018

Moeder weigert pijnstillers na ongeluk en voedt baby

Moeder Danni Bett peinsde er niet over om na een auto-ongeluk pijnstillers te nemen tegen haar verwondingen. De Nieuw-Zeelandse wilde eerst haar dochter Indi borstvoeding geven: “I just wanted to calm her.”

Danni was samen met haar twee maanden oude dochter onderweg in de auto, toen de moeder de macht over het stuur verloor en keihard tegen een metalen hek knalde. “Alles wat ik kon zeggen was: ‘haal mijn baby eruit, ze zit in de auto, haal mijn baby eruit!”, vertelt de Danni aan nieuwssite Stuff. “Ik was echt in shock.” Gelukkig was er niets aan de hand met Indi.

Vier uur lang

Door het ongeluk moest Danni een nekbrace om en zou ze de pijnstillers krijgen, maar dit weigerde de moeder pertinent voor vier uur lang. Na allerlei onderzoeken stelde de verpleegster toch nog voor om het meisje met de fles te voeden, met een flinke ‘nee’ tot gevolg.

Gerust stellen

“Ik wilde haar zien”, vertelt de moeder. “Ik wilde haar geruststellen. Na de al traumatische gebeurtenissen wilde ik haar niet ook nog eens de fles geven. Borstvoeding was op dat moment het beste dat ik voor haar had.”

Facebook

Een verpleegster in het ziekenhuis maakte een foto van de moeder en dochter, waarna Danni de foto op Facebook deelde.

Bron: Daily Mail

Reageer op artikel:
Moeder weigert pijnstillers na ongeluk en voedt baby
Sluiten