Leanne Hansma
Leanne Hansma Baby 29 nov 2018

Moeders zijn fan van dit flesje van de Wibra

Dat flesvoeding geven een duur grapje is, hoeven we je vast niet meer te vertellen. Maar dit Wibra flesje die een moeder op het Mamaforum tipt verzacht het een beetje. Van mama’s tot mama’s: wij delen de tip graag met je!

Het Wibra flesje

In je onderzoek naar een goede fles voor je kleintje ben je waarschijnlijk heel wat merken tegengekomen. Maar wist je dat je ook voedingsflessen bij de Wibra kunt kopen? Wij hebben daar niet eerder aan gedacht. Totdat we de tip voorbij zagen komen op het Mamaforum.

Wat deze fles zo speciaal maakt: de prijs. Voor maar €1,99 haal je ‘m al in huis. En je kunt ook nog kiezen tussen drie leuke kleurtjes: rood, blauw en groen. Ook zijn er verschillende soorten en maten. Zo zijn ze er met een brede of dunne hals en voor een kleine of grote portie. Voor ieder wat wils dus. Extra fijn om te weten: de flesjes zijn BPA vrij.

Waarom de mama’s fan zijn is heel simpel en duidelijk, blijkt wel uit het topic. Ze vinden de flessen van Wibra gewoon mega fijn, de prijs is leuk en ze zijn daarom helemaal om.

Naast de voedingsflessen heeft de Wibra ook voedingstorentjes, anti-knoeibekers en spenen voor een geinig prijsje.

Do try this at home

Gevalletje ‘niet geschoten is altijd mis’ en misschien wordt het zelfs wel een ‘win-win’ situatie. Niet duur, maar wel goed. Want dat er een heel fijn prijskaartje aan deze fles hangt kunnen wij niet ontkennen. Of de fles ook écht goed is hebben wij nog niet kunnen beoordelen. Maar voor die €1,99 zeggen wij: probeer het vooral zelf uit.

Laat ons ook weten wat jij van de fles vindt op het Mamaforum en help zo andere moeders!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeders zijn fan van dit flesje van de Wibra
Sluiten