Shoppen! De 8 handigste én mooiste “zwembandjes” voor je kind

Het is prachtig weer, en als we de weermannen mogen geloven beloofd het een zwoele zomer te worden. Wat ook betekent dat je waarschijnlijk regelmatig het water op zult zoeken met je kinderen. En als je bij het water bent, gaat veiligheid voor alles! Dus heeft je kind nog geen zwemdiploma’s? Dan zijn zwembandjes een must! Wij zetten de acht leukste voor je op een rij.

De tijd van saaie fel oranje zwembandjes is voorbij. Tegenwoordig heb je de leukste printjes en meest vernieuwende ideeën op het gebied van zwembandjes. En deze acht mag je zeker niet missen!

Handige en mooie zwembandjes

Met deze gave zwembandjes zijn jullie helemaal klaar voor heerlijke dagen aan het zwembad of op het strand.

1. Swim Essentials

Net iets leuker dan de bekende oranje variant en net zo veilig, dus ja, wij zouden het wel weten. Met deze prachtige zwembandjes steelt jouw kind zeker de show, en niet geheel onbelangrijk, ze valt ook nog eens op tussen de rest. De zwembandjes zijn niet alleen in deze mooie panterprint te verkrijgen, maar ook in heel veel andere gave prints.

swim essentials
Bron: Bol.com

2. Aqua Sphere

Hou je niet van opblazen, of zitten die grote bandjes in de weg bij het zwemmen? Dan zijn deze foam bandjes van Aqua Sphere perfect. Deze Arm Floats blijven door het foam van nature drijven maar indien nodig kan er extra lucht in de bandjes geblazen worden voor een optimale pasvorm. Handig!

aqua sphere
Bron: Bol.com

3. Happy Swimmer

Happy Swimmer komt met een combinatie van het zwemvest en de zwembandjes. Super handig, niet opblazen én ook nog eens in geweldige printjes. Need we say more?

Happy Swimmer
Bron: Bol.com

4. Beco

Is je kind al wat ouder, en zit het misschien al op zwemles? Dan is een zwemgordel misschien wel iets voor jou. Deze fijne zwemgordel van Beco lijkt op zwemattributen die vaak bij zwemles worden gebruikt dus vertrouwd voor je kind. Let op: het is geen vervanger van zwembandjes.

Beco
Bron: Bol.com

5. Liewood Baloo Swim Ring

Voor de wat oudere kindjes die het (naast gewone zwembandjes) leuk vinden om in een zwemring te zwemmen is er dit pareltje van het merk Liewood. Met de mooie pasteltintjes helemaal van deze tijd!Let op: het is geen vervanger van zwembandjes.

Liewood zwemring
Bron: De Gele Flamingo

6. Aquarapid

Een nieuw design, met extra beveiliging. Dat zijn de Aquaringen van Aquarapid. Het geheim van deze bandjes zit van binnen. Daar zit namelijk een PVC gecoate spons in. Mocht een bandje dus onverhoopt leeglopen, dan zal een kind dankzij de spons toch blijven drijven. Super veilig dus!

aquarapid
Bron: Aquarapid

7. Swim Essentials babyband

Voor de allerkleinsten is er natuurlijk een speciaal zwemzitje. Deze leuke versie van Swim Essentials met vrolijke circus print valt goed op en brengt ons helemaal in de zomerstemming.

swim essentials baby band
Bron: Bol.com

8. Sevylor

Nog zo’n leuke combi tussen een zwemvest en zwembandjes komt van het merk Sevylor. Deze bandjes zijn zo ontworpen dat ze extra steun geven op de borst waardoor je kindje niet kopje onder gaat. En ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en opdrukken.

sevyor
Bron: Pexels

Let op! Voor alle zwembandjes en zwemartikelen hierboven geldt dat het zwemhulpmiddelen zijn. Er dient dan ook altijd een volwassenen binnen armlengte van het zwemmende kind aanwezig te zijn.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Shoppen! De 8 handigste én mooiste “zwembandjes” voor je kind
Sluiten