Redactie
Redactie Baby 12 jul 2018

Het lijkt erop alsof ik niet genoeg melk heb. Ik twijfel of ik een fles moet bijgeven.

Wanneer een baby net geboren is gaan de borsten hard aan het werk om melk te maken. De eerste paar dagen hoeft een baby maar heel weinig te drinken omdat het maagje nog erg klein is. Een paar milliliter is al genoeg. Wanneer je je kindje net zo vaak aan de borst legt als dat hij wilt, gaat je lichaam vanzelf zoveel melk maken als er nodig is. Na een paar dagen merk je al dat je borsten voller worden en dat je baby meer gaat slikken. Een fles bijgeven net na de geboorte is bijna nooit nodig. Als je twijfelt overleg dan met je verloskundige of kraamverzorgende.

Reageer op artikel:
Het lijkt erop alsof ik niet genoeg melk heb. Ik twijfel of ik een fles moet bijgeven.
Sluiten