Baby Oliver gaat viral: haardos al op echo te zien

Baby Oliver gaat viral: haardos al op echo te zien

Baby's met een flinke haardos hebben altijd veel bekijks, ook online. Zo ook baby Oliver, die met zijn vijf maanden oud lange lokken van wel 13 centimeter lang heeft! Sterker nog, tijdens de zwangerschap van mama Angie, werd de overweldigende kuif van Oliver al gespot op de echofoto.

En de haardos van de kleine Oliver wordt al maar langer, dikker en voller...

Verbaasd

Tijdens de echografie wisten de artsen niet wat ze zagen, op de echofoto zagen een baby mét een riante coupe. Ook toen Oliver geboren werd, was hij een echte bezienswaardigheid. "Zelfs mensen van andere afdelingen in het ziekenhuis kwamen de kamer in, alleen om z'n haren te zien."

Geëlektrocuteerde look

Olivers haar groeit drie centimeter per maand (!), vertelt Angie. De mama heeft haar best gedaan om de statische haardos een beetje in bedwang te krijgen, maar vooralsnog zonder resultaat. "Het ziet eruit alsof hij is geëlektrocuteerd. Wat ik ook probeer: z'n haren springen steeds weer omhoog." En ach, wat maakt het uit? Afgezien van het feit dat de haartjes af en toe voor z'n ogen vallen. "Ik wil er niet te veel aan doen", zegt Angie. Iets als haarspray of gel gebruiken de ouders dan vooralsnog ook niet. "Een beetje bijknippen zo nu en dan, is voldoende." 

En waar het vandaan komt?

Of zo'n weelderige haarbos in de familie zitten? Nou, nee, weet Angie. "Zowel mijn man als ik hadden haar als baby, maar niet zo veel. Dus we hebben geen idee waarom hij dit lange, piekerige haar heeft." Het is me er één die Oliver!

Lees ook: Baby met enorme haardos gaat viral.

Bron: Metro.co.uk

Geschreven door: Redactie

Maak je keuze

Nederlands Vlaams ×

Welkom Vlaamse mama's!

Mamaenzo.nl heeft vanaf nu ook een Vlaams zusje.

Neem een kijkje op mamaenzo.be

Nee, bedankt. Ik blijf op mamaenzo.nl