Gina Koninkx
Gina Koninkx Gezin nieuws 23 dec 2020

Om alvast in de mood te komen! 8 x kerstfilms op Netflix voor kinderen

Het is weer koud, zowel binnen als buiten, de verwarming zetten we langzaam weer wat hoger en het regent nogal vaak. De zomer is nergens meer te bekennen, jammer maar dat betekent ook dat Kerstmis in de verte voor de deur staat. Willen jullie met het gezin vast in de mood komen? Dan zijn deze acht kerstfilms van Netflix ideaal om samen onder een dekentje te kijken.

Kerstfilms voor kinderen op Netflix

Kruip lekker dicht tegen elkaar aan voor deze reeks heerlijke kerstfilms op Netflix. De meeste films zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden, een aantal vanaf 6 of 9 jaar. Voor ieder wat wils dus.

1. Angela’s Christmas

Angela gaat op kerstavond met haar familie naar de kerk, spontaan krijgt ze daar een hartverwarmend idee. Ben jij al nieuwsgierig? Surf dan snel naar Netflix.

Geschikt voor alle leeftijden.

2. Arthur Christmas

Arthur is de zoon van de Kerstman en zijn vader vraagt hem in de speelgoedfabriek een bijzondere missie uit te voeren. Zal het hem lukken?

Geschikt voor alle leeftijden.

3. Dr. Seuss’ How The Grinch Stole Christmas

Wie kent ‘m niet? Hoewel er een paar jaar geleden een nieuwe geanimeerde versie in de bioscoop verscheen, blijft deze ook favoriet. De Grinch HAAT Kerstmis, of kan hij nog op andere gedachten worden gebracht?

Geschikt voor alle leeftijden (wel spannend).

4. Nieuw op Netflix: Jingle Jangle A Christmas Journey

Speelgoedmaker Jeronicus Jangle leeft in de stad Cobbleton waar hij magische dingen uitvindt. Een van zijn meest waardevolle uitvindingen wordt gestollen en zijn kleindochter gaat hem helpen dit terug te vinden.

Nieuwe Netflix familiefilm maar de leeftijd is nog niet bekend. Te zien op Netflix vanaf 13 november.

5. Klaus

Een postbode en speelgoedmaker sluiten een bijzondere vriendschap. Hun vriendschap blijkt veel belangrijker te zijn – vooral voor anderen – dan gedacht.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Zoek je nog meer leuke films op Netflix? Nieuw op Netflix: 6 x films die jouw kinderen fantastisch vinden (en jij stiekem ook)

6. The Princess Switch

Een meesterbakker en prinses komen elkaar onverwachts tegen. Ze lijken als twee druppels water op elkaar en besluiten te wisselen van leven.

Geschikt voor alle leeftijden.

7. The Christmas Chronicles

Deze hartverwarmende kerstfilm is er een om goed voor te gaan zetten. Het is een feelgood, maar wel pas voor kids vanaf 9 jaar. Een broer en zus laten per ongeluk de slee van de Kerstman crashen en doen er alles aan om die nacht te helpen met de cadeaus.

Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

8. The Polar Express

Een van onze favorieten op Netflix: een kleine jongen komt op kerstavond terecht op de Noordpool met de Polar Express. Er staan hem heel wat magische avonturen te wachten.

Geschikt voor alle leeftijden.

Dit artikel verscheen eerder op Famme.nl.

Meer lezen: Deze moeder legt uit: “Ik laat mijn kind naar seks scènes kijken in films”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Om alvast in de mood te komen! 8 x kerstfilms op Netflix voor kinderen
Sluiten