Redactie
Redactie Nieuws 31 dec 2020

24 tenenkrommende opmerkingen van kinderen

Kinderen zijn flapuits. Dat zorgt voor schattige, hilarische maar ook regelrecht tenenkrommende situaties… Met mama en papa als slachtoffer.

Deze kinderen zetten hun ouders flink voor schut. We kunnen ons de schaamte zo voorstellen. Maar je kunt er maar het best om lachen, toch?

1. Past die mevrouw wel?

“Ik was met mijn 3-jarige zoon aan het winkelen, toen een wat dikke vrouw voor ons liep. Mijn zoon vroeg hardop: ‘Mama, gaat ze wel door de deur passen?'”

2. Time for pussy

“Ik ging met mijn kinderen naar de film Puss in Boots in de biosoop. Toen het licht dimde en Puss op het scherm verscheen, riep mijn middelste zoon heel hard: ‘It’s pussytime!’. De hele zaal lag in een deuk en ik lachte zo hard dat de tranen over m’n wangen liepen.”

3. Op papa’s schoot

“Mijn dochter is geobsedeerd door het menselijk lichaam, en vooral door penissen en vagina’s. Ze vraagt dan ook vaak aan onbekenden: ‘Heb jij een penis of vagina?’. Maar het kan nog gênanter. Laatst zat ze bij haar vader op schoot, toen een vrouw uit het dorp vroeg: ‘Gezellig hè, bij je vader op schoot zitten?’ Waarop mijn dochter reageerde: ‘Ik zit niet op zijn schoot, ik zit op zijn penis. Wil jij ook op de penis van mijn vader zitten?'”

4. Ninja in boerka

“In de supermarkt wees mijn zoon naar een moslima die gehuld in een boerka liep, en riep: ‘Mam, kijk! Een ninja!'”

5. Bloemetjes en bijtjes

“Mijn zoon vroeg hoe baby’s gemaakt worden, terwijl we onderweg waren naar de voetbaltraining. Ik vertelde hem over sperma, een eicel en hoe dat dan in z’n werk gaat. Hij dacht er diep over na, zag ik. Eenmaal aangekomen bij de voetbalclub vroeg hij, waar iedereen bij was: ‘Papa, zit jouw sperma nog steeds in mij?’ Ik schaamde me rot!”

6. Sjakie en de Chocoladefabriek

“Waarom hij gemaakt was van chocola, vroeg mijn dochter aan een donkere man. Ik kon wel door de grond zakken. De man vond het hilarisch.”

7. Broek uit

“Toen ik zwanger was van mijn tweede, moest ik voor een onderzoek naar de verloskundige. Mijn dochtertje ging mee. Toen de dokter me vaginaal moesst onderzoeken, vroeg mijn dochter flabbergasted: ‘Mama, waarom laat jij iedereen zomaar je vagina zien?’.”

8. Bebaarde billen

“In een openbaar toilet riep mijn dochter van 3 keihard: ‘Mama, waarom heb je een baard op je billen?'”

9. Baby van papa

“Toen ik opnieuw zwanger was, legden we ons oudste kind uit dat mama een baby in haar buik had die papa erin had gestopt. Mijn dochter wil alles wat ik ook heb, dus ging ze mensen wijsmaken dat ze ook een baby in haar buik had, die papa daar in had gestopt. Yep, we kregen rare blikken…”

10. Psy

“Als mijn 3-jarige dochter een Aziatische man ziet, roept ze altijd: ‘Kijk papa, een Gangnam Style!'”

11. Massage

“Mijn man kreeg een ‘massage’ op zijn hoofd van mijn dochter, met een voetbal. We gingen later die dag uiteten, waar ze de serveerster vertelde: ‘Ik heb papa vanmiddag een balmassage gegeven.’ We hoefden geen toetje meer.”

12. Met een been in het graf

“Mijn zoon was (in zijn ogen) oude mensen aan het vertellen dat ze doodgaan. Vond ‘ie nodig. Zo zei hij tegen een dame in de supermarkt: ‘Oude mensen overlijden… En jij ziet er niet zo goed uit.”

13. Ongelukje

“Ik probeerde mijn zoon op te beuren nadat ‘ie in z’n broek had gepoept. Ik vertelde hem dat dit iedereen weleens gebeurt, zelfs mama. Toen ik hem de volgende dag naar de crèche bracht, zei hij tegen de leidster: ‘Gister heb ik in m’n broek gepoept. Maar mama zei dat het niet uitmaakte, het gebeurt haar ook zo vaak.'”

14. De allerdikste

“Vroeger zei mijn moeder regelmatig dat ze zichzelf de dikste vrouw ter wereld vond. Ik was 4 en vatte dat nogal letterlijk op. Dus toen we bij het boodschappen doen een vrouw zagen lopen die écht dik was, ging ik los. Ik wees en riep: ‘Kijk man, jij bent niet de dikste vrouw ter wereld, dat is zíj!'”

15. Kijk die idioot!

“Roken is slecht voor je, alleen idioten doen dat. Dit ertelde mijn man mijn dochter van 3. Toen ze een aantal dagen voorbij een rokende vrouw liepen, herinnerde mijn dochter wat papa haar had geleerd en riep: ‘Kijk papa, die idioot is aan het roken!'”

16. Kinky

“Mama, die politieman heeft dezelfde handboeien als die jij in de slaapkamer hebt!”

17. Deadly awkward

“We stonden tijdens een begrafenis in een lange rij met mensen die de nabestaanden wilden condoleren. Mijn kind riep: ‘Schiet eens op, ik wil het lichaam zien!'”

18. Er zit iets op je gezicht

“Een vriendin met getekende wenkbrauwen hield mijn 2-jarige zoon vas, toen hij plotseling zei: ‘Er zit iets op je gezicht!’. Hij veegde één wenkbrauw weg en zei voldaan: ‘Zo, nu is het weg!'”

19. Vet erg

“Ik zat met m’n 5-jarige in de bus. Hij legde zijn hand op de schouder van een man voor ons, en zei: ‘Deze man is heel erg dik’.”

20. Hap, slik, baby

“Ik was zwanger van mijn derde. Mijn 3-jarige zoon vroeg me in een volle bus hoe papa dat zaadje dan in mijn buik had geplant.Zijn 3-jarige zusje kwam met het antwoord; ‘Mama heeft het doorgeslikt’.”

21. Zwaardvechten op de wc

“Mijn man ging met onze zoon naar de wc in een restaurant. Ons jochie kon het niet laten om nog even te roepen: ‘Gaan we zwaardvechten met onze piemels?’. Mijn man keek alsof hij het liefst meteen van de aardbol wilde verdwijnen.”

22. Papa heeft een penis

“Mijn toen 3-jarige dochters had met mama gepraat over het verschil tussen jongens en meisjes. Dat ontdekte ik toen ik thuis kwam van werk. We woonden in een appartement. Terwijl ik de trap opliep, kwam de buurman net de hal in lopen. Mijn dochter huppelde naar me toe, en zei tegen de buurman: ‘Mijn vader heeft een piemel!'”

23. Klein mannetje

“Mijn 4-jarige liep naar een lilliputter toe en zei: ‘Jij bent een grappig klein mannetje, maar ik vind je hoed wel heel mooi.’ Voor ik iets kon zeggen, zei de man: ‘Dank je. Ik vind jou leukVoor ik er iets van kon zeggen, reageerde de man: ‘Dankje. Ik vind jou leuk!'”

24. Schelden in de auto

“Toen ik 4 was zat ik met mijn moeder in de auto. Iemand reed ons bijna aan, dus mijn moeder toeterde en riep ‘Eikel!’, en stak daarbij haar middelvinger op. Een paar weken later waren we bij opa en oma op bezoek. Toen we wegreden en ze ons uitzwaaiden, toeterde mijn moeder. Dus ik riep: ‘Eikel!’, met bijbehorende middelvinger.”

Bron: Bored Panda

Hilarisch: 14 uitspraken van kinderen over piemels en plassers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
24 tenenkrommende opmerkingen van kinderen
Sluiten