Over ons

Met Mama en Zo bedienen we al meer dan veertien jaar jonge moeders en mommies to be.

Ben je zwanger en ga je op zoek naar informatie? Heel grote kans dat je op mamaenzo.nl terechtkomt!

Van artikelen over zwanger worden, zwanger zijn, inclusief alle leuke én ongemakkelijke momenten die daarbij horen. Niets is ons te gek en we begrijpen dat het fijn is om herkenbare momentjes te lezen, op de hoogte te zijn wanneer je klachten serieus moet nemen of juist wanneer je wat meer kunt ontspannen.

Kortom: we delen dagelijks artikelen waardoor jij als moeder (in spe) het beste uit het leven haalt.

De redactie

Wil je weten wie er allemaal aan Mama en Zo meewerken? Dat vind je in ons colofon.

Over de app

De Zwanger&Zo-app is te erg verouderd en daarom niet meer beschikbaar in de Appstore. We werken aan een ontwikkelplan voor een nieuwe app. Wanneer deze app beschikbaar zal zijn is helaas nog niet bekend.

Over de uitgever

Mama en Zo is onderdeel van Mediahuis Nederland. Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander); digitale merken zoals Upcoming, Dumpert en Gaspedaal.

Daarnaast heeft Mediahuis merken en titels die zich richten op entertainment of e-commerce en bezit Mediahuis een indirect belang in puzzeluitgever Keesing. De missie van Mediahuis is om consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over Mediahuis ga naar www.mediahuis.nl

Disclaimer

Heb jij vragen over jouw gezondheid? We ontvangen op de redactie regelmatig berichten van onze lezeressen met gezondheid gerelateerde vragen. Wij zijn een informatief platform en onze redacteuren hebben geen medische achtergrond.

Hoewel wij schrijven over gezondheidsklachten en aandoeningen (gebaseerd op wetenschappelijke bronnen), kunnen wij geen adviezen geven met betrekking tot de gezondheid van onze lezeressen.

Heb jij last van medische klachten? Neem in dat geval contact op met een huisarts.