Plassen stampen! 6x de leukste regenlaarzen van natuurlijk rubber voor je kind

Als je in Nederland woont kun je maar beter op ieder weertype voorbereid zijn. Vooral ook op de regen. Want zelfs al is het dagenlang bloedheet, de regen is nooit ver weg in ons eigen kikkerlandje. Hoewel wij daar misschien best van balen, vinden kinderen vaak niets leuker dan lekker in de plassen stampen. En dat is natuurlijk nóg leuker met mooie regenlaarzen van natuurlijk rubber.

De tijd dat alle regenlaarzen donkergroen waren is echt voorbij. Tegenwoordig heb je regenlaarzen in allerlei verschillend kleuren en modellen. En laten we eerlijk zijn, als je buiten loopt in de regen, kun je (of je kind in dit geval) er maar beter fashionable en vrolijk uitzien.

Leukste regenlaarzen voor je kind

Dus daarom de leukste regenlaarzen voor jouw kind door ons op een rij gezet!

1. Konges Sløjd

Wij zijn verliefd, en dan wel op deze prachtige rubberlaarzen van Konges Sløjd. Deze mooie regenlaarzen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en kunnen wat ons betreft voor zowel jongens als meisjes! Je shopt ze hier voor €54.

Konges
Bron: De Gele Flamingo

2. Liewood

Voor de echte dino-fans, nog een pareltje van 100% natuurlijk rubber. Deze mooie regenlaarzen van Liewood zijn perfect voor stoere jongens én meisjes. Je haalt ze in huis voor €48.

Liewood
Bron: De Gele Flamingo

3. Bergstein

Wellicht de bekendste regenlaarzen uit dit lijstje. En wij snappen wel waarom. De mooie laarzen van Bergstein zijn verkrijgbaar in een heel scala aan kleuren. Ze zijn heerlijk zacht van natuurlijk rubber en lopen daardoor heerlijk. Je shopt ze al voor €34.

Bergstein
Bron: De Bijenkorf

4. Druppies

Hoe leuk zijn deze regenlaarzen van Druppies? Ze zijn er in deze gave dierenprint maar ook in heel veel leuke effen kleurtjes en andere printjes. Keuze genoeg dus! Deze variant koop je voor €45.

Druppies
Bron: Bol.com

5. Bisgaard

Wauw, deze prachtige bloemenprint op je regenlaarzen. Wie wil dat nu niet? Eerlijk gezegd worden wij er zelf een beetje jaloers van. En dat zijn niet de enige mooie laarzen van Bisgaard. Deze koop je hier voor €39,95.

Bisgaard
Bron: Zalando

6. Chipmunks

Het merk Chipmunks heeft een hele grote variëteit aan leuke regenlaarzen voor kinderen. Allemaal van natuurlijk rubber. Ga je voor deze “ruimte” uitvoering of toch voor de tijger of krokodil? Je koopt ze voor €29,95.

Chipmunks
Bron: Zalando

Lees ook:

Shoppen maar: 10x de leukste kinderkleding merken

Reageer op artikel:
Plassen stampen! 6x de leukste regenlaarzen van natuurlijk rubber voor je kind
Sluiten