Redactie
Redactie Gezin 8 jun 2018

Stap voor stap stoel

Van baby tot tiener, de tijd gaat zo snel. Je knippert met je ogen en je bent opeens jaren verder. Het is cliché maar zo waar; time flies! Je kind groeit als kool, en dat is moelijk om bij te houden. Sommige slimme meubels passen zich aan jouw kind aan. Vanaf geboorte totdat je kind groter is tippen wij dé stoel die meegroeit. En ook niet onbelangrijk, je kan dit concept helemaal stylen zodat het prachtig in je huis past!

Steps 

De Stokke® Steps™ gebruik je vanaf de geboorte van je kind.  De stoel heeft verschillende onderdelen voor de verschillende fasen. De wipstoel kan je makkelijk in de stoel klikken zodat je baby meteen aan tafel mee kan doen met de rest van het gezin. Voor de volgende stap is er een comfortabele baby set en eetblad voor de eerste hapjes aan tafel. En als je kind helemaal los kan zitten is de stoel perfect geschikt voor je peuter, kleuter en nog ouder. Handig: je hebt geen gereedschap nodig, je klikt nieuwe accessoires eenvoudig vast als je kind aan de volgende stap toe is. 

Style 'm stap voor stap

In drie simpele stappen kan jij je eigen Stokke® Steps™ stylen. Kies eerst je favoriete houten poten in beuken- of eikenhout, je kan kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen. Kies dan de kinderstoel die jij er het beste bij vindt passen en selecteer vervolgens de accessoires die je nodig hebt. Mix&Match en… voilà, je hebt een unieke kinderstoel voor jouw one of a kind baby!
Ontwerp en bestel 'm hier >>

Op een rijtje

Nog even op een rijtje voor het overzicht! De Stokke® Steps™ bestaat uit de volgende elementen:

  • 6 houten gekleurde poten 
  • 2 kleuren voor de kinderstoel: White en Matzwart
  • 3 kleuren waarmee je de baby set matcht met de kinderstoel: White, Black en Pink
  • 2 kleuren voor het eetblad: White en Black
  • 4 waterafstotende kussens in: Blue, Greige, Pink en Grey Clouds
  • 4 gave kleuren voor de wipstoel: Jeans Blue, Greige en Soft Pink op een witte wipstoelbasis en een cool Grey/Grey Clouds patroon op een zwarte wipstoelbasis

Kom naar de Negenmaandenbeurs!

Babymerk Stokke® is niet meer weg te denken uit de wereld van jonge ouders. Naast Steps™ heeft Stokke® ook nog andere producten zoals de populaire Tripp Trapp® kinderstoel en de Xplory® kinderwagen. Kom naar de Negenmaandenbeurs om de hele collectie van Stokke® te bewonderen, je te laten inspireren en te leren over de filosofie achter de producten. Als kers op de taart graveert Stokke op hun stand in de RAI jouw Tripp Trapp®. Neem het ruggetje van de stoel mee en laat deze gratis personaliseren voor jouw kind! 

Reageer op artikel:
Stap voor stap stoel
Sluiten