Redactie
Redactie Algemeen 25 mei 2021

Op basis van je sterrenbeeld: hoeveel kinderen zou bij je passen?

Uiteraard beslis je zelf hoeveel kinderen je wilt, als het je gegeven is. Maar als we de astrologie mogen geloven, kan jouw sterrenbeeld iets zeggen over het bij jouw horoscoop passende ideaal aantal kinderen.

Als je uit zou gaan van je sterrenbeeld, hoeveel kinderen krijg jij dan?

Het zou namelijk in de sterren geschreven staan hoeveel kinderen jij het liefst zou willen hebben. Niet al te serieus nemen natuurlijk, maar herken jij je inderdaad in de omschrijving bij jouw sterrenbeeld?

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ideaal aantal kinderen: 1

Een Waterman zit vol energie en zit regelmatig te dagdromen. Om dat onbezorgd te kunnen blijven doen, zou één kind om voor te zorgen ideaal zijn. Waterman-moeders zijn niet bang om tientallen opvoedmethodes uit te proberen, voordat ze een aanpak vinden die goed werkt voor haar en haar kind.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Ideaal aantal kinderen: tenminste 5 

Als Vissen ben je emotioneel en dol op de onschuld van kinderen. Net zoals echte vissen, zal je vast een school aan kleintjes willen baren, die je met zachte hand en onvoorwaardelijke liefde en steun opvoedt.

Ram (21 maart – 19 april)

Ideaal aantal kinderen: veel!

Jij bent geneigd impulsieve besluiten te nemen, over dingen die op dat moment geweldig lijken. Dat hoeft niet altijd slecht te zijn! Een Ram heeft de vechtersmentaliteit van zijn heersende planeet Mars. En daarmee zal ze elke uitdaging van het ouderschap aankunnen, hoe groot ook.

Stier (20 april – 20 mei)

Ideaal aantal kinderen: 2

Een Stier is geduldig, verzorgend en geweldig met jonge kinderen. Maar als ze meer kinderen dan armen heeft, is het al gauw te veel voor haar en wordt ze overdonderd. Voor een stier zou twee kinderen volgens de astrologie ideaal zijn, het liefst vlak na elkaar.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ideaal aantal kinderen: tweelingen (inkoppertje!)

Jij overlaadt je kinderen met liefde en je bent slim. Dankzij je sterrenbeeld heb je een voorliefde voor grote aantallen. Je hebt niet al het geduld van de wereld, maar leert snel en je biedt je kinderen alle mogelijkheden om kleine Einsteins te worden.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Ideaal aantal kinderen: 2

Een Kreeft heeft de neiging om snel chagrijnig te worden, ook als moeder zijnde. Maar ze zijn ook erg verbonden aan hun gezin, familie en thuis. Deze moeders zijn volgens de astrologie op hun best met twee kinderen, met een leeftijdsverschil van een paar jaar. Zo krijgt een Kreeft de kans om te leren en bij te komen voor de ‘volgende ronde’.

Lees ook: Zijn sterrenbeeld vertelt: op dit type vrouw valt een man

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ideaal aantal kinderen: 2 – 4

Jij bent een multitasker en onafhankelijk. Ook bezit je over een flinke portie geduld en een aangeboren moederinstinct. Je eigen kroost opvoeden tot net zulke zelfstandige en onafhankelijke mensen als jij, wordt voor jou peanuts.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ideaal aantal kinderen: 1 

Een Maagd kan wat angstig in het leven staan en stressen over ieder aspect van het ouderschap en het leven in z’n algemeen. Met één mini-me om te overladen met liefde, hoeft ze zich niet al te druk te maken over het verknallen van het moederschap. Mama, je doet het goed!

Weegschaal (23 september – 21 oktober)

Ideaal aantal kinderen: 2, 4 of zelfs 6 

Jij hebt eerlijkheid en gelijkheid hoog in het vaandel staan, en hebt een stille voorkeur voor een even aantal kinderen. Een Weegschaal zou ook een goede adoptieouder zijn – ze ziet haar eigen kinderen én kinderen die een thuis zoeken als gelijken, die ze evenveel liefde te bieden heeft.

Schorpioen (22 oktober – 21 november)

Ideaal aantal kinderen: een heel dorp 

Een Schorpioen kan snel verhit raken, maar dat betekent niet dat ze het niet in zich heeft om een leger aan kinderen op te voeden. Ze is mentaal sterk, heeft enorm veel liefde te geven en omringt zich graag met familie. Schorpioen-moeders hopen ook op veel kleinkinderen.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ideaal aantal kinderen: 0 – 1 

Boogschutters zijn allergisch voor sleur en verplichtingen. Dit kan het moederschap pittig voor hen maken. Een Boogschutter is slim en houdt van avontuur. Als ze zich voortplant, zal ze een toffe moeder worden die haar kinderen de wereld laat zien. Trouwens, ze zijn superstiefmoeders!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ideaal aantal kinderen: 3

Een Steenbok is een kei in multitasken. Zij is de moeder die, wanneer ze drie kinderen heeft, nog steeds werkt én het huishouden rockt. Haar kinderen zullen veel van haar leren, weten hoe ze kunnen meehelpen in het huishouden én maken hun moeder maar wat graag trots.

Dit artikel verscheen eerder op Famme.nl.

Meer lezen over je sterrenbeeld?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

mom.me

Reageer op artikel:
Op basis van je sterrenbeeld: hoeveel kinderen zou bij je passen?
Sluiten