Gina Koninkx
Gina Koninkx Baby 19 apr 2021

6 x waarom een kindje met het sterrenbeeld Stier je leven veel avontuurlijker maakt

Hebben jij en je partner een kindje met het sterrenbeeld Stier? Of wordt jullie baby tussen 20 april en 20 mei geboren? Dan mogen jullie jezelf gelukkig prijzen, jullie hebben een echte avonturier in huis. Maak je borst maar nat.

Baby’s met het sterrenbeeld Stier

Je sterrenbeeld zegt tamelijk veel over je, bijvoorbeeld of je introvert of extravert bent, een wildebras of juist niet. Eén ding is zeker, kindjes met het sterrenbeeld Stier zetten je leven – op een positieve manier – op de kop en dit zijn de redenen waarom.

1. Ze zijn creatief

Kindjes met het sterrenbeeld Stier zijn ontzettend creatief en dat zie je al van jongs af aan. Van kliederen met vingerverf worden ze intens gelukkig en er sneuvelt dan ook regelmatig een witte muur (hoort er allemaal bij).

Toch zul je zien dat dit geen fase is, ze ademen creativiteit. Het zijn geboren muzikanten en kunstenaars en daar hoort zeker geen saai en rustig leven bij.

2. Ze zijn koppig

Stieren zijn ontzettend koppig, misschien wel het meest van allemaal. Helemaal niet fijn denk je dan maar écht dat maakt het wel veel interessanter om ouder te zijn. Later vertel jij aan de kleinkinderen: ‘Tjonge die papa van jou. Hij rende gewoon demonstratief met kleding en al de winkel uit en de alarmen gingen af. Ik schaamde me kapot.’

3. Ze zijn gevoelig

Kinderen met het sterrenbeeld Stier zijn gevoelig en laten gauw hun emoties zien. Zowel geluiden als kleuren kunnen veel met ze doen. Ze genieten dan ook heel erg van bijvoorbeeld een wandeling in het bos waar zo enorm veel te ontdekken valt.

4. Ze zijn fantasierijk

Stieren hebben een enorm fantasierijke verbeelding. Daar kom je snel genoeg achter als je ze observeert tijdens het spelen. Ze bedenken hele verhalen bij hun knuffels, de Duplo en zelfs als ze in hun eentje aan tafel zitten. Dat koppie zit bomvol avontuurlijke ideeën.

5. Ze zijn zelfverzekerd

Als je je kindje een stabiele basis geeft, zul je merken dat Stieren daar heel zelfverzekerd van worden. Zelfverzekerde mensen nemen graag een beetje extra risico in het leven dus in dat opzicht wordt het never a dull moment bij jullie thuis.

6. Extra leuk: ze zijn knuffelig

Oké, we spelen een beetje vals. Niet helemaal in de categorie avontuurlijk, maar kindjes met het sterrenbeeld Stier zijn wel echte knuffelaars. Al van baby af aan vinden ze het heerlijk bij jou op schoot te zitten en te worden overladen met kusjes, knuffels en jouw liefde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 x waarom een kindje met het sterrenbeeld Stier je leven veel avontuurlijker maakt
Sluiten