Redactie
Redactie Nieuws 7 jun 2018

Stoere echofoto: deze baby rockt al in de baarmoeder

De slappe lach krijgen bij de 20 wekenecho. Het gebeurde de Amerikaanse Makelle en Jared Ahlin, toen hun nog ongeboren baby plotseling een cool handgebaar maakte. Een rockgebaar!

“Onze kinderen zijn de coolste van de wereld, nog vóór ze geboren zijn”, schrijft de moeder bij de echofoto die ze op Facebook deelt.

'Ik kon de echofoto niet geloven'

De echoscopist voerde bloedserieus haar taak uit: de foetus in Makelles buik goed in beeld brengen en mogelijke lichamelijke afwijkingen uitsluiten. Maar toen papa Jared de twee vingertjes omhoog spotte, werd de echo een lollige bedoening. “Ik kreeg de slappe lach en kon het niet geloven”, vertelt Makelle. Jared moest en zou een echofoto van het moment hebben. “Ik zei: hé, ga terug, ik wil die foto echt hebben!”

Rockband

Of het stel een jongen of een meisje krijgt, ontdekken de mama en papa pas bij de geboorte. Ze zijn er in ieder geval nog niet over uit hoe de baby gaat heten. “Vrienden stellen voor om het kindje een stoere naam te geven. Na zo'n echo kun je eigenlijk ook niet anders”, grappen de twee. “We hopen stiekem dat een rockband onze echofoto op de voorkant van hun album wil.” 

Check ook: Te leuke echofoto: peace, baby!

Bron: Huffington Post

Reageer op artikel:
Stoere echofoto: deze baby rockt al in de baarmoeder
Sluiten