Sherita Jager
Sherita Jager | LinkedIn Mama 14 feb 2019

Wow: striae bijna onzichtbaar na behandeling met moedermelk

De Canadese moeder Chantelle Clarke gaat viraal met haar before- en afterf oto´s van de striae die zij overhield na haar bevalling van haar dochtertje. De moeder masseerde drie weken lang haar buik met moedermelk, en het resultaat is ongelofelijk.

Duizenden moeders hebben gereageerd op de foto’s die ze op haar Facebook publiceerde, en velen schrijven dat ze ook verschil hebben gemerkt nadat ze hun striae behandelden met moedermelk.

De Canadese Chantelle Clark zei dat ze “niet kan geloven” hoe haar striae is vervaagd en minder diep is geworden. Ze kan niet beloven dat het voor iedereen 100% werkt, maar het helpt zeker iets. “De afgelopen twee weken heb ik een klein experiment gehouden. Ik heb moedermelk aan de ene kant van mijn buik aangebracht en ik kan het verschil niet geloven.

Ze vertelt hoe ze de moedermelk op haar buik wrijft, elke keer als ze haar dochtertje van twee maanden oud de borst geeft. Daarna laat ze de melk opdrogen aan de lucht. Chantelle postte de foto’s nadat haar moeder haar vertelde dat ze dit met andere moeders moest delen, en ze ging overstag. Niet zonder resultaat. Ze heeft inmiddels duizenden moeders gemotiveerd om hetzelfde te doen. Veel moeders vertellen in de comments dat ze ook zijn begonnen en al na een paar dagen verschil zien.

¨Ik weet dat veel mensen denken dat dit nep is, maar dat is het niet,¨ vertelt de 24-jarige moeder. Chantelle postte de afgelopen weken meerdere updates waarop de voortgang te zien is. De striae die ze als laatste heeft behandeld, is ook al van donkerrood naar lichtrood gegaan en de randen worden lichtpaars. Niet alleen de kleur, maar ook de diepte van de striae vermindert. ¨Ik probeer niet om iemand te misleiden of likes of shares te krijgen. Ik probeer gewoon andere moeders te informeren. Er is niets mis met striae maar het is leuk om te zien dat het sneller kan vervagen.¨

Een moeder vraagt zich af of het niet door de masserende bewegingen is, dat de striae is vervaagd. Wat de reden is ook is, wij zijn flabbergasted bij het resultaat!

Meer weten wat je met moedermelk kan doen? Probeer dan deze trucjes eens.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Wow: striae bijna onzichtbaar na behandeling met moedermelk
Sluiten