Redactie
Redactie Peuter 11 jul 2019

Té schattig! Je kunt nu een bakfiets in minimodel kopen voor jouw kids

De laatste jaren is de bakfiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld in Nederland. Niet alleen in Amsterdam zie je op elke straathoek een bakfiets staan, zelfs in de polder rijden alle moeders met deze handige fiets rond.

Een bakfiets is hartstikke handig om je kids mee te vervoeren én het ziet er ook nog eens reuzegezellig uit. Popal heeft nu een kinderbakfiets gemaakt. Een bakfiets waar kinderen zélf mee kunnen fietsen. Wij zijn verliefd.

Bakfiets voor kinderen

Dit is zo ongeveer het schattigste wat je vandaag gaat zien. Zie jij het al voor je dat je kind met jullie andere kids, met de pop of met zijn of haar knuffels gaat rondfietsen in deze bak? Hilarisch toch.

View this post on Instagram

Hebben jullie de zoontjes van @paulinewing al gespot op hun coole mini bakfietsje? Cruisen zij even tof de zomer door 😎☀️. Vullen met ijsblokjes en gaan met die 🍌😜

A post shared by Popal Fietsen (@popalfietsen) on

De bakfiets is nu in de aanbieding bij Premium Bikes en afgeprijsd van €329,- naar €289,-. Dat is een aardige prijs natuurlijk maar daar krijg je wel een enorm leuke gadget voor terug.

Lees ook: 6 spullen die je kunt huren als je een baby krijgt als je duurzaam wil leven.

Reageer op artikel:
Té schattig! Je kunt nu een bakfiets in minimodel kopen voor jouw kids
Sluiten