Redactie
Redactie Kleuter 7 jun 2018

Tip! Creatieve doos voor een middagje ouderwets knutselen

Mam, heb je echt alleen maar schoenendozen? Ik wil iets anders knutselen.’ Wie niet continu bruist van de creatieve knutselideeën, moet soms andere bronnen aanwenden. Je kunt ‘Knutselen peuter pasen’ intikken op Google, maar ook daar ligt teleurstelling op de loer. Want laat je nou net vergeten zijn de afgelopen maanden ieder wc-rolletje te bewaren. En geel crepe-papier heb je ook al niet. Balen! 

Wat is de Kiekebox? 

Maar gelukkig is de kiekebox. De Kiekebox is een creatieve en experimentele knutselbox voor kinderen om spelen en leren te combineren. Elke maand wordt er een nieuwe Kiekebox uitgebracht met hierin alle materialen en instructies om te experimenteren, knutselen en ontdekken rondom een thema. In elke box zitten alle materialen voor zes activiteiten. Genoeg reden om de iPad in te ruilen voor een 'ouderwets' dagje knutselen. 

Knutselideeën

De opdrachten in de Kiekebox worden bedacht in samenwerking met een pedagoog en een lerares. Bij het bedenken van de activiteiten worden er vier kernprincipes in gedachten gehouden: leuk, leerzaam, uitdagend en creatief. Iedere maand worden er zeven activiteiten rondom een nieuw thema bedacht. 

Over Kiekebox

De missie van Kiekebox is om ouders en kinderen de wereld te laten ontdekken door middel van creatieve ideeën voor knutsel-, experiment-, en spelactiviteiten. Elke maand maken kinderen kennis met verschillende activiteiten binnen een bepaald thema.  

Korting!

Wil je ook lekker knutselen met je kind(eren) en heb je interesse in de Kiekebox? Meer informatie  over de Kiekebox vind je op de website: www.kiekebox.com of facebook pagina: www.facebook.com/kiekebox. Met de kortingscode: mamaenzo krijg je nu €5 korting op de eenmalige proefbox. 

Reageer op artikel:
Tip! Creatieve doos voor een middagje ouderwets knutselen
Sluiten