Redactie
Redactie Mama nieuws 6 jun 2018

Top 10 series en films voor jonge ouders

Organiseerde je vroeger een borrel of een heus diner op kerstavond? Met een baby erbij ben je toch wat meer aan huis gekluisterd. Geen nood! Kerstavond is ook super geschikt als romantisch tv-avondje.

Pak het dekentje en de popcorn er maar vast bij. Wij maken een overzicht van 10 heerlijke series en films die jullie samen kunnen kijken op Netflix.

Series

Brooklyn Nine-Nine

Hou je het graag luchtig? Kijk dan naar deze hilarische serie waar jullie geheid om zullen lachen. Het draait allemaal om het fictionele 99ste district van het New York City Police Department in Brooklyn waar de net nieuw aangestelde commandant Raymond Holt  een team van zeven eigenzinnige rechercheurs en een zeer typische assistente onder zich krijgt.

How To Get Away With Murder

Houden jullie meer van spannend, dan is deze serie echt een aanrader! In deze serie wordt je regelmatig op het verkeerde been gezet. Je volgt het privé- en professioneel leven van de Amerikaanse professor in strafrecht Annalise Keating. Keating selecteert een groep van haar beste studenten, Connor Walsh, Michaela Pratt, Asher Millstone, Laurel Castillo en Wes Gibbins, die mogen meewerken op haar advocatenkantoor. Hoewel Annalise Keating is getrouwd met Sam Keating heeft ze ook een affaire met politie-inspecteur Nate Lahey. Wanneer haar persoonlijke en professioneel leven verstrengeld raken, worden Keating en haar studenten ongewild betrokken bij een moordcomplot.

The Good Wife

Hebben jullie deze serie nog niet gezien? Zeker kijken dan! Het draait allemaal om Alicia Florrick en haar gezin. Haar echtgenoot Peter Florrick (gespeeld door Chris Noth, ook wel bekend als Mr. Big uit Sex and the City) is een voormalige officier van justitie en zit in de bak vanwege een openbaar seks- en corruptieschandaal. Om haar kinderen te kunnen onderhouden keert Alicia terug in haar vak van advocaat. Maar al snel ontdekt Alicia echter dat de geschiedenis van haar echtgenoot niet heel rooskleurig is.

Suits

Een goude oude inmiddels! Harvey Specter en Mike zijn de hoofdpersonen in deze serie. Je volgt hun strijd om het te maken als topadvocaat in Amerika. Leuk verhaal en niet onbelangrijk Gabriel Macht  en Patrick J. Adams mogen er zeker zijn!

The Crown 

Nog maar net te zien en nu al een hit! The Crown gaat over de jonge jaren van Queen Elizabeth II die al op jonge leeftijd werd gekroond tot koningin. Vrij kort na de Tweede Werled Oorlog werd Elizabeth al voorbereid op haar leven als koningin. Echter niemand had verwacht dat zijn al in 1953 gekroond zou worden tot koningin. Haar vader koning George VI overleed toen vrij plotseling. Van de één op de andere dag kreeg deze jonge vrouw uitermate verantwoordelijke taken en in The Crown wordt weergegeven dat dit drastische veranderingen in haar leven te weeg heeft gebracht. Een echte aanrader als je van het serieuze werk houdt.

Films

Failure to Launch 

In de categorie RomCom mag je deze film met Matthew McConaughey & Sarah Jessica Parker zeker niet missen. Matthew speelt de vrijgezelle Tripp die op 35-jarige leeftijd nog steeds bij zijn ouders wordt.  Zijn ouders zijn het zat en huren de knappe en succesvolle Paula in. Paula verzekert dat ze Tripp binnen korte tijd het huis uit heeft.

Hitch

Lekker zwijmelen met Will Smith. Smith speelt in Hitch een gladde matchmaker die alle dames om zijn vinger kan winden met zijn praatjes. Maar juist de vrouw van zijn dromen is niet gecharmeerd van zijn aanpak.

A Lot Like Love 

Ashton Kutcher is altij leuk! In A Lot Like Love speelt Ashton Kutcher een wat verlegen jongen. In het vliegtuig komt hij de knappe en excentrieke Emily tegen. Is het toeval of niet? Telkens komt het stel elkaar steeds weer tegen en gedurende de film  komen ze erachter dat ze niet zonder elkaar kunnen.

Life as We Know It 

Het zal je maar gebeuren! De Beste vrienden van Holly en Eric komen om het leven. Ze adopteren het kleine kind en hun leven staat volledig op z’n kop.

Crazy, Stupid, Love

Cal Weaver zijn leven stort in als blijkt dat zijn vrouw vreemdgaat en wil scheiden. Van pure ellende vertoeft hij avond na avond in de bar. Daar ontmoet hij Jacob Palmer, een echte player. Jacob introduceert hem in de wereld van de vrijgezelle dames, zwoele feesten en drank. Onder invloed van Jacob ondergaat Cal een volledige metamorfose. Maar als Jacob zelf verliefd wordt, beseft Cal waar het leven echt om draait.

Reageer op artikel:
Top 10 series en films voor jonge ouders
Sluiten