Gina Koninkx
Gina Koninkx Baby 28 apr 2021

5 x waarom baby’s met het sterrenbeeld Tweelingen de meest relaxte kleintjes zijn

Hoogzwanger! Hiep hiep hoera, de laatste loodjes. Wordt jouw baby tussen 21 mei en 20 juni geboren? Dan verwacht je een kindje met het sterrenbeeld Tweelingen. Geen stress voor jou dus want deze baby’s zijn het meest relaxt van allemaal. Waarom? Dat lees je hier.

Baby’s met het sterrenbeeld Tweelingen

Als jij op het punt staat te bevallen, zal jij zeer waarschijnlijk een kindje met het sterrenbeeld Tweelingen krijgen. Erg fijn want deze kiddo’s zijn ontzettend relaxt. Bereid je maar voor op een fijne kraamtijd samen.

1. Ze passen zich makkelijk aan

Van nature zijn het mensen die zich makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties. Dat merk je al zodra je baby wordt geboren. Hoewel je voor je baby zoveel mogelijk rust en regelmaat probeert te creëren, een slaapritme en voedingsschema, zal jouw baby zich toch makkelijk aanpassen als het eens anders loopt. Handig om te weten toch?

2. Ze leven zorgeloos

Mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn over het algemeen types die vrij zorgeloos leven. Liever maken ze zich niet druk om te veel dingen want wat heeft dat nou voor zin? Deze mentaliteit zit er al vroeg in gelukkig. Jouw kleintje doezelt heerlijk in slaap de hele dag en ziet er heerlijk rustig uit.

3. Ze ontwikkelen zich snel

De ontwikkeling gaat snel bij kindjes met het sterrenbeeld Tweelingen. Dat merk je al in de eerste weken. Je baby ontwikkelt zich leeftijds adequaat en zal snel leren rollen, tijgeren en zitten zonder al te veel moeite. Fijn om te weten toch mams?

4. Ze zijn fantasierijk

Tweelingen hebben een rijke fantasie en kunnen zich uren vermaken met hun speelgoed. Heel handig om te weten als ze straks wat ouder zijn en jij even je handen vol hebt. Ze zullen dus niet zo snel aan je been gaan hangen en het uitschreeuwen van verveling. Pfiew.

5. Ze zijn nieuwsgierig

Omdat baby’s met dit sterrenbeeld zo slim zijn, zijn ze ook erg nieuwsgierig. Ze willen alles zien en horen. Het zijn alerte baby’s die graag de wereld om zich heen verkennen. Leg ze in de kinderwagen en ze kunnen zich uren vermaken met de buitenwereld die ze willen ontdekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 x waarom baby’s met het sterrenbeeld Tweelingen de meest relaxte kleintjes zijn
Sluiten