Merel Schut
Merel Schut Zwanger 2 dec 2019

7x gender reveal party’s die op hilarische wijze het geslacht van de baby onthullen

Een gender reveal party met een gekleurde taart of confetti ballon is voor sommigen niet origineel genoeg. Dat blijkt wel uit deze hilarische social media posts. Misschien haal je er nog inspiratie uit. Al zou het ook zomaar kunnen dat je er juist helemaal vanaf ziet…

Hilarische gender reveal party’s

Een gender reveal party eindigt tegenwoordiger steeds vaker in een ludiek spektakel. Onderstaande zeven reveals zijn wat je noemt, over the top.

1. Stunt met een luchtje

YouTuber Paige Ginn haalde het wereldnieuws met deze hilarische video. We zijn wel benieuwd hoe dit rook. Alhoewel, misschien toch eigenlijk niet…

Het bleek overigens om een stunt te gaan, legde ze later uit in een video.


2. En het is een….?!

Een stel uit het Amerikaanse Minneapolis maakte het de dertig aanwezige vrienden en familie wel erg moeilijk. De winkel waar de doos met ballonnen besteld was, nam de bestelling met de verrassing namelijk wel erg serieus. Daardoor werd de onthulling uiteindelijk een raadsel.

In de doos lag uiteindelijk een envelop met het verlossende woord: een jongetje!

3. Go, go Power Rangers!

Actrice Shay Mitchell (bekend van Pretty Little Liars) heeft inmiddels haar eerste kindje gekregen, samen met acteur Matte Babel. De manier waarop dit duo de onthulling van het geslacht van de baby bekend maakte, verdient applaus.

In haar YouTube-show Almost Ready was namelijk te zien hoe haar assistent de gender reveal aanpakte. Twee power rangers, gekleed in roze en blauw, raakten in gevecht. De winnaar stond voor het geslacht van de baby. De blauwe power ranger eindigde in het zwembad; het stel kreeg afgelopen oktober een dochter.

4. Zeg met het… lasagne!

Een gender reveal taart is zoooo 2018, moet dit cateringbedrijf gedacht hebben. Deze lasagne was volgens website Stuff de nieuwe trend dit jaar. Een duur grapje, want het gerecht kost 140 dollar. De blauwe of roze kleur wordt toegevoegd aan de hand van kaas. Salade en knoflookbrood krijg je erbij…

De zwangere presentatrice Daphne Oz vond het in ieder geval erg ludiek. Zij onthulde met een lasagne met roze vulling op Amerikaanse televisie het geslacht van de baby: een meisje!

The lasagna has spoken! It’s…a…GIRL for @daphneoz! ? Congrats to Daphne, John and the whole Oz family on #4! ???? . . . . #thedish #thedishonoz #girl #babygirl #itsagirl #lasagna #daphneoz #droz #alexguarnaschelli #jamikapessoa #food #foodies #foodstagram #instafood

1,136 Likes, 31 Comments – The Dish on Oz (@thedishonoz) on Instagram: “The lasagna has spoken! It’s…a…GIRL for @daphneoz! ? Congrats to Daphne, John and the whole Oz…”

5. Alligator geeft het antwoord

Een alligator inzetten voor je gender reveal party: wat kan daar nou misgaan? Dat dacht de Amerikaanse Mike Kliebert ook, toen zijn vrouw Rebecca zwanger bleek te zijn. Mike beheert een park met schildpadden en krokodillen en vond een roze of blauwe taart blijkbaar maar saai.

In het bijzijn van vrienden en familie legde Mike een meloen in de bek van alligator Sally. Nadat het beest het fruit doorbeet, sijpelde er blauwe vloeistof uit. Mike en zijn vrouw verwachtten een jongetje. Bekijk deze nagelbijtende video van de onthulling van het geslacht van de baby.

6. Cupcakes

Met een taart of cupcake onthul je op een conventionele manier het geslacht van je baby. Zoals fotografe Heidi Guerard deed met het voorschotelen van twee kleine taartjes aan haar dochters. Zij filmde de onthulling van het geslacht van de baby. Er blijkt een broertje op komst te zijn maar de twee meisjes reageren nogal verschillend.

7. Serpentine

Kat en haar partner Perry wisten allebei nog niet wat het geslacht van hun kindje was. Daarom verzamelden ze een groep vrienden en familie om zich heen voor het onthullen van het geslacht van de baby. Met serpentine spray werden de aanstaande ouders bespoten in de kleur van het geslacht. Hoewel ze overtuigd waren dat ze een meisje kregen, bleek Kat in verwachting van een jongetje.

Lees ook:
Bedenker Jenna van de gender reveal party heeft achteraf spijt
14x genderneutrale babynamen met een M
Organiseer jij een babyshower voor je vriendin of zus? Hier vind je 6 toffe ideeën 

Reageer op artikel:
7x gender reveal party’s die op hilarische wijze het geslacht van de baby onthullen
Sluiten