Redactie
Redactie Kleuter nieuws 7 jun 2018

Vader maakt droomkamer voor dochter

De droom van dit meisje werd werkelijkheid door haar creatieve vader; een feeënboom op haar kamer.

Vóór de verbouwing vond Lia – het nu hele gelukkige meisje – dat er op haar kamer 'niets te beleven' was. Na het zien van deze foto snappen we dat wel!

Het idee voor haar nieuwe kamer kwam al snel. Een echte feeënboom; dat moest het worden! Na heel wat uurtjes online inspiratie op doen ging haar vader Rob aan de slag met schetsen en sculpturen.

Niets was hem te gek. Voor een paar honderd euro kreeg hij een dag privéles om zelf te leren lassen. “Ik heb zoveel van de instructrice geleerd, het was het geld zeker waard!”

Na veel laswerk was de basis gelegd. Met gaas en een mengsel van cement en papier maché werd vervolgens de boomschors gemaakt.

“Lia was een grote hulp. Ze heeft zelf delen van de boom geverfd. Ook met het schilderen van de muren van haar kamer heeft ze een handje geholpen”, vertelt Rob trots.

En het resultaat mag er zijn. In de boom kan Lia niet alleen rustig een boek lezen. Ze kan ook lekker klimmen en klauteren.

En let ook even op de muren van de kamer!

Eén moment van het project zal Rob niet snel meer vergeten: “Toen het bijna af was kwam ze naar me toe en sloeg ze haar armen om me heen. “Heel erg bedankt, pap” zei ze. We hebben nog een tijdje geknuffeld, dat was een speciaal moment voor ons”.

Bron: Buzzfeed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader maakt droomkamer voor dochter
Sluiten