Van alle kersverse moeders aan de kersverse vaders: 5 x Vaderdag cadeaus

Als jij en je partner net kersverse ouders zijn geworden, kan het nog best een lastig zijn een cadeautje te bedenken voor Vader-of Moederdag. De moeders zijn in mei al in het zonnetje zijn gezet, maar de vaders zijn binnenkort aan de beurt. En dus is de vraag: wat ga je je vent ofwel kersverse partner cadeau doen?

Geen stress, want met deze Vaderdag cadeaus zit je helemaal goed.

Vaderdag cadeaus

21 juni is het zover: dan is het aan jou als gloednieuwe moeder om je partner voor het eerst op Vaderdag te verwennen. Wil je een beetje leuk en creatief uit de hoek komen en je partner verrassen, dan zou je zomaar eens wat kunnen hebben aan onderstaande cadeautjes.

Een verrassing voor vader pluis

Een toepasselijker boekje bestaat er bijna niet voor Vaderdag. In Een verrassing voor vader pluis gaat Nijntje samen met haar vader leuke dingen doen. Hoe leuk als jouw partner en jullie kindje het boekje samen kunnen doornemen? Je scoort dit cadeautje onder meer bij Bol.com voor €5,95.

Bron: Bol.com

Geverfde voetjes

Hoewel knutselen met een pasgeboren baby natuurlijk niet gaat, kun je tóch iets samen met je kindje in elkaar zetten. Wat dan? Schrijf met verf op de kleine voetjes van je zoon of dochter de woorden ‘Beste papa’ en maak er een foto van. Druk ‘m vervolgens af, koop er een mooie lijst omheen en hoppa. Een origineel cadeautje voor Vaderdag.

Vaderdag rompertje

Stel je voor: je brengt je man ’s ochtends vroeg een ontbijtje op bed en hijst de kleine in een rompertje. En niet zomaar een rompertje, maar eentje speciaal voor Vaderdag. Met de tekst ‘Je doet het geweldig papa’ geef je je partner gegarandeerd een geweldige eerste Vaderdag. Enthousiast geworden? Koop ‘m bij Bol.com voor €20,95.

rompertje vaderdag
Bron: Bol.com

Handjes of voetjes in de verf

Naast dat je de voetjes van je zoontje of dochtertje kunt schilderen met een tekst, kun je ze ook compleet in de verf dopen. Pak vervolgens een velletje papier en druk de voetjes er rustig in af. Schrijf er een lief tekstje bij en je hebt alsnog een geknutseld cadeautje gemaakt met je zoon of dochter.

Gepersonaliseerd bord

Ze zeggen vaak dat liefde van de man door de maag gaat, dus mocht je echt hoge punten willen scoren, kies dan voor een gepersonaliseerd bord. Op verschillende websites, waaronder deze, kun je ‘m helemaal zelf ontwerpen. Van foto’s van je man en kind tot aan een leuk tekstje. Mocht je je partner al helemaal in watten willen leggen: zorg dan ook alvast voor wat lekkers op het bord.

vaderdag bord
Bron: Your Surprise

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Van alle kersverse moeders aan de kersverse vaders: 5 x Vaderdag cadeaus
Sluiten