Gina Koninkx
Gina Koninkx Baby 18 jun 2020

4 ideeën om de eerste Vaderdag van je hubby onvergetelijk te maken

Zijn eerste echte Vaderdag is er absoluut een om bij stil te staan. Hoewel jullie misschien vorig jaar al Vaderdag hebben gevierd toen de kleine peanut nog in jouw buik zat, is het feestje dit jaar echt compleet nu de baby er ook is. Maar hoe ga je deze dag onvergetelijk maken voor je lief?

Zijn eerste Vaderdag

Net zoals dat jouw allereerste Moederdag super bijzonder is voor jou, is zijn eerste Vaderdag dat voor hem. Aan jou de taak om deze dag heel speciaal te maken en je lief in het zonnetje te zetten. Samen met jullie kleintje natuurlijk. Heb je aan deze leuke dingen gedacht?

1. Een ontbijtje op bed

Natuurlijk begint zondag 21 juni met een ontbijtje op bed. Vroeg uit de veren moet je toch als je kleintje wakker wordt maar dit jaar duiken jullie voor het eerst samen de keuken in. Hij in de draagzak weliswaar. Mag de pret niet drukken.

Extra leuk om je kleintje op z’n paasbest aan te kleden voor papa. In een rompertje van vader’s lievelingsclub of opgerold als een schattige burrito. Dat is natuurlijk het grootste cadeau.

2. Laat iets vereeuwigen

Je kunt tegenwoordig van alles laten vereeuwigen van je kleintje. Gipsafdrukjes van handen en voeten maar ook een mooi bronzen beeldje van jouw baby belly. Nu je baby nog zo klein is echt heel leuk om vast te leggen want voor je het weet roepen ze heel hard ‘nee’ en moet je het doen met een paar potloodkrassen op een vel papier (ook leuk).

3. Boek een deurshoot

Een fotoshoot in de deuropening van je huis is hip, hot en happening. Jullie eigen liefdesnestje nog wel. Ideaal zelfs om te doen in deze periode waarin het toch lastiger is echt groots uit te pakken buiten de deur.

4. Schrijf een brief

Schrijf een persoonlijke brief aan je lief. Vertel hem wat voor fantastische vader hij is en waar je hem dankbaar voor bent, van welke momentjes je het meest geniet als gezin en hoe graag je zin hebt in alle andere dagen samen met de kleine die jullie nog voor je hebben. Smelt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 ideeën om de eerste Vaderdag van je hubby onvergetelijk te maken
Sluiten