Redactie
Redactie Mama 6 jun 2018

Verwenseks

Je partner en jij hebben niet altijd oog voor elkaar. Terwijl aandacht zo belangrijk is in een relatie. Verwen elkaar daarom eens flink in bed. Wat dacht je van een fijne erotische massages of een spannende striptease?

Als je seks hebt, heb je vaak ‘gewone’ seks. Zoals altijd en op de manier zoals jullie gewend zijn. Daar is niets mis mee. Maar elkaar af en toe flink verwennen, blaast je seksleven nieuw leven in. Het gaat er vooral om dat je meer aandacht aan elkaar besteedt. Wat vindt hij nu echt fijn en wat zorgt voor een geweldige nacht voor jou? Plan een avondje speciaal in om je lover eens flink te verwennen.

Haar verwennen

Het is een cliché, maar wat wordt je kamer ineens romantisch als er overal kaarsen staan te branden. Wat fijn als er een schaal met aardbeien en chocolade klaar staat. Een zacht, rustig muziekje op de achtergrond speelt. Het verwennen is al goed van start gegaan!

Massage

Wil je echt verwend worden, laat je partner dan dit gedeelte goed lezen! Begin met een heerlijke, lange massage. Zorg voor een fijne massageolie, die lekker ruikt en niet plakt. Masseer alle delen van haar lichaam. Begin bij haar tenen en ga langzaam naar boven. Besteed extra aandacht aan de plaatsen waarvan je weet/denkt dat ze dit lekker vindt.

Mama en zo tip: Sla haar borsten zeker niet over. En masseer op een zachte, sensuele manier. Streel haar zachtjes met je vingertoppen. Een blinddoek maakt alles extra spannend en opwindend!

Slagroom en aardbeien

Probeer ook eens iets nieuws en zorg voor een grote schaalfruit en heerlijke chocoladesaus of slagroom. Doop het fruit (bijvoorbeeld een aardbei) in de chocoladesaus en ga hiermee over haar lichaam. Voer haar een aardbei en lik de chocolade van haar lichaam. Spuit slagroom op haar gevoelige plekjes en lik het er langzaam af. Na dit voorspel kan er niets anders dan een fantastisch orgasme volgen.

Hem verwennen

Ook je partner is gevoelig voor een heerlijke massage. Een beetje voorspel is niet alleen opwindend voor jou, maar voor je partner is dit ook heel fijn. Masseer hem van top tot teen. Kus hem overal en fluister lieve woordjes. Geef hem na dit ‘softe gedoe’ een heerlijke penismassage en de avond van je lover kan niet meer stuk.

Mama en zo tip: Bind je partner vast met een sjaaltje aan de spijlen van je bed. Extra opwindend als hij zich helemaal aan je over moet geven.

Striptease

Mannen zijn erg visueel ingesteld. Koop daarom eens een sexy lingeriesetje en fluister zachtjes in zijn oor als je het aan hebt. Verleid hem en trek hem mee naar de slaapkamer. Kleed je tergend langzaam voor hem uit. Streel hierbij plagend je borsten. Loop hierna naar hem toe en begin hem langzaam uit te kleden. Wedden dat hij het niet meer kan houden en de avond van zijn leven heeft?

Reageer op artikel:
Verwenseks
Sluiten