Redactie
Redactie Nieuws 8 jun 2018

Video: koppel verrast moeder met 9 maanden (!) zwangerschap

Je zwangerschap negen maanden lang geheim houden voor je (schoon)moeder. Wij zouden het niet kunnen, maar de Amerikaanse mama Katie (26) en papa Tannin (30) wel. En hoe!

Newsflash: je wordt morgen oma. Op je verjaardag, ja! In een notendop hoe het koppel het babynieuws aan Tannins moeder bracht.

Onmisbare babybump

De oma in spe – wist ze toen nog niet – kreeg op 18 februari haar zoon en schoondochter op bezoek. De volgende dag zou Katie worden ingeleid, om op 20 februari zoontje Saul op de wereld te verwelkomen. Dus ja: de babybump was niet te missen. In het filmpje (onderaan dit artikel) zie je dan ook hoe snel de trotse oma het doorheeft, en haar zwangere daughter in law in de armen vliegt!

Buik uit beeld houden

Omdat Katie en Tannin in een andere staat dan de rest van de familie wonen, zien ze elkaar in real life maar weinig. En daarmee wordt ook de vraag 'hoe kun je een zwangerschap zo lang geheim houden?!' beantwoord. “Via Skype zien we elkaar regelmatig. Maar toen Katie nog zwanger was, zorgden we ervoor dat haar buik niet in beeld kwam”, vertelt Tannin. Daarbij lette Katie erop dat ze loszittende kleding droeg en er geen foto's van haar op social media werden geplaatst waarop je haar buik zag.

Miskramen

Slechts een select groepje wist al wel van de zwangerschap af. En dat hebben ze heel bewust zo gehouden, vertelt Katie. “Ik heb voor deze zwangerschap twee miskramen gehad. Veel mensen wisten toen wel dat ik zwanger was. Tot twee keer toe moesten we hen toen het slechte nieuws brengen… Dat was hartverscheurend. We wilden dat niet weer hoeven doorstaan.”

Bekijk hoe Katie en Tannin het babynieuws bekendmaakten aan hun (schoon)moeder:

Zou jij het kunnen, je zwangerschap zo lang geheim houden?

Bron: Facebook/Babble

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: koppel verrast moeder met 9 maanden (!) zwangerschap
Sluiten