Met de teentjes in het zand: 6 x te gekke strandschoenen voor je kind

Met de zomer in volle glorie voor de deur, staat je vast ook een dagje strand te wachten. Samen met je kroost genieten van de zon met de teentjes in het zand. Maar… Het strand gaat vaak ook gepaard met heet zand en dus zijn een paar kekke waterschoenen voor je kind geen overbodige luxe.

En laten we nou net een lijstje hebben met de leukste sandaaltjes.

Waterschoenen kind

Hoewel een dagje strand optimaal genieten is, zijn de juiste spulletjes natuurlijk wel van belang. Denk aan een stel goede zwembandjes, een beschermend uv-pakje en natuurlijk een paar fijne stappers. Zo kun je je kindje in ieder geval met een gerust hart meenemen naar het strand én ziet je zoon of dochter er ook nog eens hartstikke leuk uit. Mocht je nog op zoek zijn naar een paar goede waterschoenen. We delen er hieronder een paar.

Birkenstock Milano

Deze stoere sandaaltjes kunnen wel tegen een stootje. Door de gespen weet je zeker dat de schoentjes goed blijven zitten en met het stevige voetbed worden de voeten van je kindje ook nog eens goed ondersteund. Je kunt de Birkenstocks onder meer kopen bij de Bijenkorf voor €32,-.

birkenstock milano
Bron: De Bijenkorf

Havaianas

Dit zijn van die sandalen waardoor je acuut de zomer in je bol krijgt. Doordat de schoentjes gemaakt zijn van rubber zitten ze comfortabel en verliezen ze niet hun model. Net als bij bovenstaande sandaaltjes weet je dan zeker dat ze om de voetjes van je kind blijven zitten. Uiteraard vind je deze sandaaltjes ook in andere kleuren, zoals blauw. De Havaianas zijn onder meer te verkrijgen bij Ko & Flo voor €16,-.

havaianas slippers
Bron: Ko & Flo

Sandalen van Shoesme

Een paar dat niet van rubber, maar van leer is gemaakt zijn onderstaande sandaaltjes. Met een kek luipaardprintje loopt je dochter er hartstikke hip bij op het strand. Bij de Bijenkorf scoor je de schoentjes voor €48,96.

shoesme
Bron: Bijenkorf

Waterschoenen Playshoes

Deze schoentjes zijn niet alleen geschikt om nat te worden, maar beschermen ook nog eens tegen uv-straling. Over twee vliegen in een klap gesproken… De waterschoentjes koop je bij Bol.com voor €19,99.

waterschoenen Playshoes
Bron: Bol.com

Ipanema Dreams Baby Sandaal

Ze hebben wat weg van de Havaianas, maar deze sandaaltjes van Ipanema zijn ook een hele fijne optie. Vanwege het stevige voetbed zijn deze schoentjes ook goed voor de eerste stappen van je kindje. Ook deze schoentjes scoor je bij Bol.com, voor €18,99.

ipanema sandaaltjes
Bron: Bol.com

Teva Hurricane

Mocht je een zoon of dochter hebben die graag met de voetjes in het water stampt, dan zijn deze strandschoenen een schot in de roos. Waarom? Vanwege het rubbere materiaal zijn de schoentjes watervast en sneldrogend. Deze comfortabele stappers zijn voor €36,99, te verkrijgen bij Bol.com.

teva hurricane
Bron: Bol.com

Onlangs verscheen op J/M Ouders een artikel over op welke punten je moet letten voor een verantwoord dagje strand. Benieuwd? Je leest het stuk hier

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Met de teentjes in het zand: 6 x te gekke strandschoenen voor je kind
Sluiten