Sophie Nortier
Sophie Nortier | LinkedIn Baby 25 okt 2020

Dít zijn de 6 aller aller allerzachtste rompertjes voor je baby

Jouw baby is het zachtste dat je ooit hebt gevoeld. De wangetjes en billetjes, en dan de onderkant van die kleine voetjes waar nog nooit een dag op gelopen is. Dat zachte huidje verdient ook een heel zacht rompertje. Maar hoe weet je nou welke dat zijn? Wij vroegen moeders: Wat zijn nou de meest zachtste rompers?

Het is altijd een kunst, babykleding vinden die goed aansluit, van goede kwaliteit is en ook nog eens lekker aanvoelt. De grootste frustratie moet toch wel zijn dat je een splinternieuw babypakje wast dat vervolgens ruw aanvoelt en totaal zijn vorm heeft verloren.

De zachtste rompers

Daarom vroegen wij moeders om raad. Want wie weet het nou beter dan deze ervaringsdeskundigen? Dit zijn volgens moeders de zachtste rompers voor jouw baby.

1. Joha rompers – €27,95

Zachtste romper van Joha
Bron: Zalando

Het Deense merk Joha is een van de eerste die het EU-ecolabel binnenhaalde. Ze maken dan ook duurzame en heerlijk zachte onderkleding voor de kleintjes. Dit zachte rompertje is van wol en zijde en je begrijpt, net zo zacht als jouw baby’s billen.

2. Lindex bodysuit – €9,99

Lindex overslag romper
Bron: Lindex

Het merk Lindex is ook all about duurzaamheid. Dit rompertje met ribpatroon is dan ook gemaakt van organisch katoen en daardoor superzacht.

3. Dilling geribde romper – €21,99

Zachte geribde romper van Dilling
Bron: Dilling

De heerlijk zachte rompers van Dilling zijn gemaakt van biologisch merinowol, maar wees niet bang ze zijn mulesing-vrij.

4. Cosilana rompertje – €14,40

Roze babypakje Cosalina
Bron: Baby Natura

Dit biologische merkje maakt superzachte babykleding. Dit rompertje is dan ook gemaakt van bio-katoen, -wol en -zijde en daarmee een van de zachtste rompers die je ooit hebt gevoeld.

5. Hema bamboe overslagromper – €7,50

Blauw bambo rompertje Hema
Bron: Hema

Ja jongens, ook de Hema staat gewoon in het lijstje. Want als zij iets goed kunnen, is het wel babykleding maken. Ze zijn tegenwoordig ook helemaal op de duurzame toer met organisch katoen en bamboe pakjes. Dit heerlijk zachte rompertje is van bamboe en heeft ook nog eens een heerlijk prijsje.

6. Petit Bateau – €20,75

Gestreept Petit Bateau rompertje
Bron: De Bijenkorf

Want wie zachte babykleding zegt, zegt Petit Bateau, toch? Jazeker. En superschattig ook. Dit heerlijke exemplaar is van wol en katoen.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Dít zijn de 6 aller aller allerzachtste rompertjes voor je baby
Sluiten