Hebben! Het leukste zand (en water) speelgoed voor je peuter

De zon schijnt, we zitten lekker buiten en wat doen peuters dan het liefste? Met zand en water spelen! Daarom zochten wij het aller leukste zand en water speelgoed voor jullie, ehh jullie peuters natuurlijk.

Als de kinderen zoet spelen, zijn wij gelukkig. Toch? Daarom kun je maar beter investeren in leuk speelgoed voor in de tuin, want lekker kliederen met zand en water houdt ze wel even bezig.

Zand en water speelgoed

Wie dacht dat er alleen maar van die plastic emmers en schepjes bestaan die binnen no-time kapot zijn heeft het mis. Tegenwoordig is er heel wat meer keuze!

1. Liewood

Dit geweldige setje van Liewood is van siliconen, wat betekent dat het niet breekt en ook nog eens super makkelijk mee te nemen is!

liewood
Bron: De Gele Flamingo

2. Green Toys

100% gerecycled plastic. Daar worden we blij van. Deze leuke set mét schattig mandje is daarom een echte must-have.

green toys
Bron: De Bijenkorf

3. Quut emmer

Ken je dat, je kindje gaat water halen in een emmer, en komt vervolgens terug met een paar druppels water. De rest is onderweg verloren gegaan. Nou, met deze speciale emmer is dat verleden tijd!

quut emmer
Bron: De Gele Flamingo

4. Plantoys

Deze mooie set van ecologisch rubberhout is niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens heel duurzaam. Dat is nog eens fijn!

plan toys
Bron: De Gele Flamingo

5. Playhouse kruiwagen

Wat is er leuker dan zand van hot naar her verslepen. En dan is een metalen kruiwagentje natuurlijk wel super stoer. Dit leuke exemplaar is ideaal voor kleine kinderhandjes en ook nog eens heel stevig!

kruiwagen
Bron: Bol.com

6. Quut multifunctioneel speeltje

Nog zo’n innovatief speeltje van Quut, graven, gieten, harken. Met dit speelgoed kun je het allemaal. Dat is nog eens handig.

quut multi
Bron: De Gele Flamingo

 

Lees ook:

Reageer op artikel:
Hebben! Het leukste zand (en water) speelgoed voor je peuter
Sluiten