Redactie
Redactie Mama 6 jun 2018

Zijn sterrenbeeld vertelt: op dit type vrouw valt een man

Het blijft áltijd leuk om je sterrenbeeld te checken, en al helemaal als je daarmee kunt zien of jouw hubbie met jou het juiste type vrouw heeft 'uitgekozen'. Ga snel naar het sterrenbeeld van je partner en lees of jij jezelf herkent in de beschrijving!

Ram (21 maart – 20 april)

Deze man wordt een zacht eitje en weak in the knees als het gaat om sterke en onafhankelijke vrouwen. Hij vindt het heerlijk als ze haar gedachten uitspreekt en iedere uitdaging die op haar pad komt overwint. Rammen vinden succes en vermogen héél aantrekkelijk.

Stier (21 april – 20 mei)

De Stier wordt aangetrokken door vrouwen die positief, leuk én vrouwelijk zijn. Ook voor het feit ze hem soms flink kan aanpakken, valt hij hard.

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Deze man valt gegarandeerd voor een vrouw die intelligent en creatief is, maar ook humor heeft. Als ze het eenmaal voor elkaar heeft gekregen om zijn aandacht te trekken, hem te blijven fascineren en verrassen, zal ze onweerstaanbaar zijn voor de Tweelingen-man.

Kreeft (22 juni – 22 juli)

De Kreeft heeft een zwak voor vrouwen die compleet onschuldig lijken en volledig aan hem gewijd zijn. Deze man wil zijn vrouw helpen en beschermen.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw voelt zich aangetrokken tot vrouwen die outgoing zijn, zichzelf graag laten zien en zelfbewust zijn. Hij valt op het type vrouw die zelfverzekerd is en zichzelf goed verzorgd: wenkbrauwen in de plooi, make-up netjes, haar lichaam ziet er goed uit en haar haar is to die for. Maar het gaat niet alleen om haar uiterlijk: ook valt de Leeuw op een slimme en grappige vrouw.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Deze man heeft de neiging om keihard te vallen voor het type girl-next-door. Ze is niet alleen knap, maar ook nog eens intelligent en een beetje ingetogen. Ze is gevoelig, houdt van logica en kan de rare eigenschappen van de Maagd-man prima handelen. Deze vrouw is niet overdreven emotioneel en vraagt niet super veel aandacht van de Maagd; daar houdt hij namelijk niet van. 

Weegschaal (23 september – 23 oktober)

Deze man gelooft in dé perfecte relatie en dus is hij constant op zoek naar de perfecte match. Als hij deze uiteindelijk heeft gevonden, zal de Weegschaal er alles aan doen om de relatie te laten werken. Het slechte nieuws is dat het voor de Weegschaal een grote uitdaging is om een partner te vinden waarmee hij zich kan verbinden; zowel emotioneel als intellectueel. Deze man valt vooral op vrouwen die er goed uitzien, grappig, zelfverzekerd, ondersteunend en intelligent zijn. 

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Deze man wil altijd de beste zijn en het beste hebben, dus zoeken ze ook naar het beste. De Schorpioen houdt van vrouwen die slim, sexy, avontuurlijk, hartstochtelijk, atletisch en onafhankelijk zijn.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter voelt zich aangetrokken tot vrouwen die stimulerend, opwindend en energiek zijn. Zij daagt hem uit en hij vindt het heerlijk dat zijn hem aanzet tot nadenken.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Het kost de Steenbok veel moeite om zich te laten gaan en daadwerkelijk voor een vrouw te vallen. Maar dat is precies wat er gebeurd als een vrouw zelfverzekerd is, maar niet te opdringerig. Als ze sexy is, maar niet sletterig. Deze man valt op een vrouw die haar eigen leven, carrière, hobby's, interesses en dromen heeft.

Waterman (21 januari – 19 februari)

De Waterman valt op een vrouw die haar eigen plan trekt. Het interesseert haar helemaal niets wat andere mensen van haar denken. Ze zal altijd haar eigen ding blijven doen en dat is nou précies waarom de Waterman op haar valt.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Deze man houdt van liefde en is dan ook vaak verliefd. Maar de Vissen voelen zich pas echt aangetrokken tot vrouwen die zacht, gul, aanhankelijk en open-minded zijn. Ook moet de vrouw een kunstliefhebber zijn, aangezien hij dat ook is. Daarnaast valt hij op vrouwen die vriendelijk zijn tegen andere mensen én dieren.

Bron: Your Tango

Reageer op artikel:
Zijn sterrenbeeld vertelt: op dit type vrouw valt een man
Sluiten