Redactie
Redactie Zwanger 2 mrt 2020

Zo kom je zonder echo achter het geslacht van je baby

Of je het nou wil weten, omdat je niet kan wachten om te beginnen met de babykamer of omdat je gewoon niet kan tegen de onwetendheid. Dat jij als moeder-in-spe as soon as possible wil weten of je kindje een jongetje of een meisje wordt is meer dan logisch. Als je niet kunt wachten tot de 20 weken-echo zijn dit een paar manieren waarop je het geslacht van je baby kunt voorspellen.

Chinese kalender

Het is heel simpel. Je vult de leeftijd waarop je zwanger werd in en in welke maand je zwanger werd et voilà, je hebt het geslacht van je baby.

Hartslag van de baby

Je kunt door middel van de hartslag van je baby ook achter het geslacht van je bundle of joy komen. Is de hartslag van je kindje 140 slagen per minuut of hoger dan krijg je een meisje, is de hartslag van je kindje lager dan 140 slagen per minuut dan ben je in verwachting van een jongetje.

Trouwring

Dit is weer zo een typische old wives’ tale en je hebt er je trouwring en een stuk draad voor nodig. Bind het draad om je trouwring en ga dan op je rug liggen. Laat je partner de ring boven je buikhangen zonder de ring zelf te bewegen. Maakt de ring ronde bewegingen dan zijn jullie de trotse ouders van een dochter, maakt de ring heen-en-weer bewegingen dan krijg jullie een jongen.

Ochtendmisselijkheid

Heb je heel erg last van ochtendmisselijkheid en zijn jij en de wc-pot praktisch beste vrienden geworden tijdens je zwangerschap? Dan ben je waarschijnlijk in verwachting van een meisje.

Dromen

Volgens de een moet je juist wel geloven in je dromen en volgens de ander werken je dromen juist vice versa. Dus het is aan jou om te bepalen waar je in gelooft. Dus of je dromen over het geslacht van je baby kloppen of je krijgt juist het tegenovergestelde van wat je droomt.

Knoflook

Lekker is het niet en of je partner er blij mee zal zijn is nog maar de vraag. Maar door een knoflookteen te eten kan je achter het geslacht van je baby komen. Als de geur van knoflook uit je poriën komt ben je in verwachting van een jongen en als je niets ruikt ben je in verwachting van een mini you.

Het hoofdje van de baby

Deze manier zou in 92 procent van de gevallen kloppen, dus is wat ons betreft zeker het proberen waard. Je kunt volgens deze theorie al aan de 12 wekenecho zien of je een jongetje of een meisje krijgt. Er zijn namelijk een aantal verschillen tussen de schedel van jongens en meisjes.

Lees ook: Voorspel binnen 1 minuut welke oogkleur jouw baby zal krijgen!

Reageer op artikel:
Zo kom je zonder echo achter het geslacht van je baby
Sluiten