Een zomerse dag voor de boeg? 5 x zonnehoedjes voor je baby

Een dagje naar het strand met een baby is hartstikke leuk, maar vereist wel de nodige voorbereiding. Naast voldoende eten en drinken, wat speelgoed en zwembandjes is het ook ook handig een zonnehoedje mee te nemen. Zo bescherm je het hoofdje van je kind goed tegen de felle zonnestralen.

En mocht je er nog geen eentje hebben, geen zorgen. We delen 5 x de leukste zonnehoedjes.

Zonnehoed baby

Het huidje van een baby is nog hartstikke teer en daarom is het als ouder zijnde belangrijk om je kindje goed te beschermen tegen de zon. Naast een fijn UV-pakje en een goede zonnebril, is dus ook een zonnehoedje geen overbodige luxe. En eerlijk is eerlijk: zo’n hoedje is niet alleen handig, maar ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit.

Snapper Rock

Wie van een beetje afwisseling houdt, zit bij dit hoedje van Snapper Rock wel goed. Waarom? Omdat-ie omkeerbaar is en je baby dus zowel het hoedje met rood/wit gestreepte zijde kan dragen als de donkerblauwe kant. Tel daarbij op dat ’t koord er ook nog eens voor zorgt dat het zonnehoedje goed blijft zitten en hoppa… Kom maar op met die stranddag. Je scoort ‘m bij Bol.com voor €34,99.

 

snapper rock zonnehoed baby
Bron: Bol.com

Barts

Dit hoedje van Barts is gemaakt van zacht katoen en wat ons betreft een echte eyecatcher. Wat deze zonnehoed zo goed maakt voor je baby is dat-ie is gemaakt van speciaal materiaal dat beschermt tegen UV. Fijn meegenomen is natuurlijk dat-ie de outift van je kindje he-le-maal afmaakt. Je koopt dit hoedje van Barts bij de Bijenkorf voor €24,99.

bart zonnehoed baby
Bron: de Bijenkorf

Maximo

Dit zonnehoedje beschermt niet alleen het hoofdje van je baby. Door de klep en nekbescherming worden ook de nek en oogjes goed beschermd. Ook bij dit petje zorgt een koord ervoor dat-ie niet van het hoofdje afwaait. Het hoedje is onder meer te verkrijgen bij Bol.com voor €22,95.

 

maximo zonnehoed baby
Bron: Bol.com

 

Noppies

Ook deze zonnehoed beschermt het bolletje van je baby optimaal. Doordat het hoedje is gemaakt van een luchtige stof, krijgt je kindje het niet te heet. Ook fijn is het kekke printje waardoor je zoon of dochter gegarandeerd de show steelt. Je koop het petje bij Noppies voor €12,99.

noppies zonnehoed baby
Bron: Noppies

House of Jamie

Panterprint is hartstikke hip en mocht je dus op zoek zijn naar een kekke zonnehoed, zit je bij deze helemaal aan het juiste adres. Doordat er lichte stretch in het stofje zit, valt het petje goed om het hoofdje van je kind. Voor €19,50 scoor je dit hoedje bij KIXX Online.

house of jamie zonnehoed baby
Bron: KIXX Online

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Een zomerse dag voor de boeg? 5 x zonnehoedjes voor je baby
Sluiten